Autohopper Zwolle zet een grote stap voorwaarts door te verhuizen naar een nieuwe locatie in Zwolle. De bloeiende autoverhuurder heeft besloten te verhuizen van de Nicolaus Ottostraat naar de ruimere Baekelandstraat 2, omdat de vorige locatie simpelweg te klein werd om aan de groeiende vraag te voldoen.

Groei en succes

Erik Abbink, bedrijfsleider van Autohopper Zwolle, uit zijn trots en dankbaarheid: “We zijn ontzettend blij met deze verhuizing. Het is een teken van groei en succes voor ons bedrijf. Ik wil graag alle bedrijven en collega’s bedanken die hard hebben gewerkt om deze verhuizing mogelijk te maken, van het reclameteam tot het designteam en van de schoonmakers tot de ICT’ers. Zonder hun inzet was dit niet gelukt.”

Groter aanbod

Met de verhuizing naar de Baekelandstraat 2 kan Autohopper Zwolle haar klanten nog beter van dienst zijn. Abbink legt uit: “De nieuwe locatie biedt ons de ruimte om ons aanbod aan voertuigen uit te breiden en tegemoet te komen aan de diverse behoeften van onze klanten. Van compacte huurauto’s tot ruime bestelwagens, we hebben voor ieder wat wils.”

Positie in de regio versterken

Abbink benadrukt dat de verhuizing een belangrijke mijlpaal is voor Autohopper Zwolle: “We willen onze positie in de regio versterken en nog meer klanten bereiken. Met de nieuwe locatie zijn we nog beter bereikbaar en kunnen we onze klanten nog sneller van dienst zijn. We zullen ons blijven inzetten voor de beste service en flexibele verhuuropties.”

Vervoer voor iedereen

Klanten die op zoek zijn naar een betrouwbaar autoverhuurbedrijf in Zwolle kunnen vanaf nu terecht bij Autohopper aan de Baekelandstraat 2. Abbink sluit af met een uitnodiging: “Ons enthousiaste team staat klaar om je te helpen met al je autoverhuurbehoeften. Of het nu gaat om een weekendje weg, een verhuizing of een zakelijke trip, bij Autohopper Zwolle vinden we de perfecte auto of bus voor jou.”

× Hoe kan ik je helpen?