Schade of pech onderweg?

Pech

De kans is klein, maar het kan je zomaar gebeuren: pech onderweg. Geen paniek! Je bent gewoon verzekerd via Autohopper. Zoek een veilig plekje op en neem contact op met onze pechservice via telefoonnummer 088-1121284

Hoe handel je bij pech?

Allereerst zoek je dus een veilige plek om te gaan staan. Als je op de snelweg rijdt, rijd je op een veilige manier naar de rechterkant van de snelweg en zet de auto rechts van de vluchtstrook neer, als het kan in de berm. Zet de alarmlichten aan en zet de motor af. Vervolgens pak je een veiligheidsvestje en gevarendriehoek uit de auto en zet je deze op goed zichtbaar achter de auto. Ga zelf achter de vangrail staan en bel onze pechservice: 088-1121284. Onze pechservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je wordt te woord gestaan door onze bemiddelaar. Zij geven verder uitleg over wat je moet doen en zorgen wanneer nodig voor vervangend vervoer.

Schade

Ben je tegen een paaltje gereden? Of ben je betrokken geweest bij een aanrijding? Of het nu door eigen toedoen of het toedoen van een ander was: blijf rustig. Je bent verzekerd en wij helpen je. Probeer zo snel mogelijk zo veel mogelijk vast te leggen met foto’s, van alle betrokken voertuigen/ objecten.

In de auto vind je als het goed is een Europees schadeformulier.Mocht je deze niet zo snel kunnen vinden, dan vind je hem ook op deze pagina, dan weet je in ieder geval wat je in moet vullen. Het is heel belangrijk dat je deze goed invult, dus doe dit altijd op een harde ondergrond met een pen en vergeet vooral ook geen handtekening te plaatsen.

 

Dit geldt ook voor eventuele andere betrokken partijen! Het schadeformulier lever je bij het inleveren van de auto bij ons in, wij regelen het verder met onze verzekering. Vergeet ook niet je foto’s naar ons te mailen.

Is er dusdanig veel schade dat je niet meer verder kan rijden? Neem dan contact op met onze pechservice via telefoonnummer 088-1121284, zij regelen 24/7 vervangend vervoer.

De nieuwste auto's

Altijd de nieuwste auto´s voorzien van airco, audio installatie en vijf deuren.

Geen verborgen kosten

Geen verborgen kosten: alle prijzen zijn inclusief allrisk verzekering, pechhulp en 100 vrije km’s p/d

Grootste autoverhuurder

Autohopper is met meer dan 130 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland

Zeer positief!

Voor de eerste keer een auto gehuurd bij Autohopper (Zwolle). Betrof een Toyota Proace. Een busje voor 9 personen voor een weekend weg met vrienden. En dat is zeer goed bevallen. Duidelijke communicatie, transparant over de kosten, prima prijs-kwaliteit verhouding en snelle restitutie van de borg (nog op de inleverdag). Verder vriendelijke en behulpzame medewerkers en een compleet uitgeruste huurauto. Alles wat je nodig kunt hebben, zoals bij pech onderweg, was aan boord. Kortom, zeer goed bevallen en geen op- of aanmerkingen.

Mark Hulleman, Zwolle

08-10-2022

Super geholpen en probleemloos naar Italië met Autohopper!

Snel en super advies- offerte inzake huren van autobus voor verhuizing van inboedel naar Italië. Snelle en complete service bij het ophalen, TomTom, all-season banden en afgetankte bus, ophalen kon een dag eerder om 15:00 uur tegen een geringe vergoeding…… mooie service! Terug in Nederland bus afgetankt en ingeleverd, al snel een eind afrekening in de mail, bedrag dat over blijft wordt netjes terug gestort. Met dank aan de vestiging Zwolle, volgende keer weer een bus van Autohopper!

Johan, Zwolle

29-03-2022

Perfect!!

We kregen een splinternieuwe auto mee met nog geen 500km op de teller. Auto zag er super mooi uit van binnen en buiten en was van alle technische snufjes voorzien. Werden goed geholpen door de medewerkers en alles was snel geregeld. Verder was de auto precies naar wens.

Yuri, Raalte

29-08-2022

Contactformulier

+31 (0)38 760 01 30

Baekelandstraat 2, 8013 ND Zwolle

× Hoe kan ik je helpen?