Schade of pech onderweg?

Pech

De kans is klein, maar het kan je zomaar gebeuren: pech onderweg. Geen paniek! Je bent gewoon verzekerd via Autohopper. Zoek een veilig plekje op en neem contact op met onze pechservice via telefoonnummer 088-1121284

Hoe handel je bij pech?

Allereerst zoek je dus een veilige plek om te gaan staan. Als je op de snelweg rijdt, rijd je op een veilige manier naar de rechterkant van de snelweg en zet de auto rechts van de vluchtstrook neer, als het kan in de berm. Zet de alarmlichten aan en zet de motor af. Vervolgens pak je een veiligheidsvestje en gevarendriehoek uit de auto en zet je deze op goed zichtbaar achter de auto. Ga zelf achter de vangrail staan en bel onze pechservice: 088-1121284. Onze pechservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je wordt te woord gestaan door onze bemiddelaar. Zij geven verder uitleg over wat je moet doen en zorgen wanneer nodig voor vervangend vervoer.

Schade

Ben je tegen een paaltje gereden? Of ben je betrokken geweest bij een aanrijding? Of het nu door eigen toedoen of het toedoen van een ander was: blijf rustig. Je bent verzekerd en wij helpen je. Probeer zo snel mogelijk zo veel mogelijk vast te leggen met foto’s, van alle betrokken voertuigen/ objecten.

In de auto vind je als het goed is een Europees schadeformulier.Mocht je deze niet zo snel kunnen vinden, dan vind je hem ook op deze pagina, dan weet je in ieder geval wat je in moet vullen. Het is heel belangrijk dat je deze goed invult, dus doe dit altijd op een harde ondergrond met een pen en vergeet vooral ook geen handtekening te plaatsen.

 

Dit geldt ook voor eventuele andere betrokken partijen! Het schadeformulier lever je bij het inleveren van de auto bij ons in, wij regelen het verder met onze verzekering. Vergeet ook niet je foto’s naar ons te mailen.

Is er dusdanig veel schade dat je niet meer verder kan rijden? Neem dan contact op met onze pechservice via telefoonnummer 088-1121284, zij regelen 24/7 vervangend vervoer.

De nieuwste auto's

Altijd de nieuwste auto´s voorzien van airco, audio installatie en vijf deuren.

Geen verborgen kosten

Geen verborgen kosten: alle prijzen zijn inclusief allrisk verzekering, pechhulp en 100 vrije km’s p/d

Grootste autoverhuurder

Autohopper is met meer dan 130 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland

Geen fratsen dat scheelt

Zo makkelijk: selecteer een auto, klikken, gegevens doorgeven. Auto afhalen: korte instructie wat te doen. En rijden maar.

Patrick , Zwolle

27-06-2022

Super meedenkend

Afgelopen weekend hadden wij lastminute een bakwagen nodig. Met veel meedenken vanuit Autohopper Zwolle was dit toch nog te realiseren. Super vriendelijk geholpen en erg meedenkend! Daarnaast was de bus prima in orde en in keurige staat.

Frank-Jan , Zwolle

21-06-2022

Een zeer prettige ervaring

Ontspannen sfeer, vriendelijke mensen, goede hulp, alles duidelijk uitgelegd, prima bus.

Anouk, Zwolle

04-04-2022

Contactformulier

+31 (0)38 760 01 30

Nikolaus Ottostraat 3, 8013 NG Zwolle

× Hoe kan ik je helpen?