Auto huren in Zwolle

No-nonsense autoverhuur in Zwolle

De nieuwste auto’s

Altijd de nieuwste auto´s voorzien van airco, audio installatie en vijf deuren

Geen verborgen kosten

Geen verborgen kosten: alle prijzen zijn inclusief allrisk verzekering en pechhulp

Grootste autoverhuurder van Nederland

Autohopper is met meer dan 130 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland

Alle huurauto’s in Zwolle

Auto huren in Zwolle

Heb je tijdelijk vervoer nodig voor een (zakelijke) afspraak, familiebezoek of vakantie? Huur dan een auto bij Autohopper autoverhuur Zwolle! Alle huurauto’s zijn nieuw, schadevrij en van alle gemakken voorzien. De prijzen die je op deze pagina ziet zijn inclusief btw, all-risk verzekering, pechhulp en 100 vrije kilometers per dag. Dit is dus ook de prijs die je daadwerkelijk betaalt bij het inleveren van de auto.

Wil je dus een auto huren in Zwolle? Hop hop, naar Autohopper!

Veelgestelde vragen over het huren van een auto

Moet ik ook borg betalen als ik een auto huur?

Ja, net als bij alle andere professionele autoverhuurders betaal je bij ons een borg. De borg is gelijk aan het door jou gekozen Eigen Risico bij schade. Dit is standaard € 750,-, maar kan in de meeste gevallen verlaagd worden naar € 350,-.

Wanneer kan ik mijn Eigen Risico niet verlagen?

Als je korter dan een jaar je rijbewijs hebt of jonger bent dan 21 kan je je Eigen Risico niet verlagen.

Kan ik bij jullie een auto huren zonder creditcard?

Ja hoor, je betaalt wel een borg maar dat doe je gewoon met je pinpas. Wij nemen geen contact geld aan.

Ik wil een auto met aanhanger huren in Zwolle, kan dat bij jullie?

We hebben op het moment geen aanhanger in ons assortiment, maar bel ons gerust even. Grote kans dat we deze via één van de andere 130 Autohoppers wel voor je kunnen regelen!

Ik wil een luxe auto huren in Zwolle, wat zijn de mogelijkheden?

Op zoek naar een luxe auto voor een gala, of zoek je een mooie trouwauto? Kies dan voor de Luxe automaat, bijvoorbeeld een Volvo V60 of Volkswagen Passat. Als je op zoek bent naar een nog chiquere wagen, dan is de VIP-bus wellicht ook een goede optie. Deze elektrische Mercedes EQV 300 is van alle gemakken voorzien en biedt plaats aan acht personen.

Ik wil goedkoop een auto huren in Zwolle, is Autohopper de goedkoopste?

Omdat Autohopper uitsluitend nieuwe auto’s verhuurt, is Autohopper is niet de goedkoopste autoverhuurder van Zwolle. Als je kijkt naar de prijs/kwaliteit verhouding zit je bij Autohopper absoluut goed. Onze goedkoopste huurauto is de Compact promo. Deze auto is net zo nieuw en luxe uitgerust als een andere Compacte auto, met als enige verschil dat er stickers op de auto zitten. Omdat je als het ware reclame maakt voor ons, houden wij de prijs van deze auto lekker laag.

Kan ik kilometer vrij huren?

Nee, dat kan helaas niet. Wel krijg je altijd 100 vrije kilometers per dag. Als je de auto een week huurt, mag je dus 700 kilometer rijden. Voor alle extra kilometers brengen wij € 0,18 per km in rekening.

Klantvriendelijk en uitstekende service

Duidelijke huurovereenkomsten, auto was netjes en schoon, en hele goede service. Contact via mail was snel en makkelijk. Ook zeer vriendelijke medewerkers.

Tim, Zwolle

02-08-2022

De auto heeft me verrast met zijn uitrusting en brandstofzuinigheid.

Ik samen met mijn gezin hebben met plezier van de auto gebruik gemaakt. De uitrusting was meer dan ok en het brandstofverbruik was laag. We hebben dankzij de auto onze mobiliteit kunnen vergroten en vergemakkelijken wat in de regio Zwolle bijna een must is. Ik zou deze kleine auto aan iedereen die een kleine huurauto zoekt zeker aanraden.

Antonius , Cuenca, Ecuador

23-09-2022

Eenvoudig en prima prijs

Alles was heel snel geregeld zonder veel rompslomp. Super goed en voor herhaling vatbaar

Arie Schot

04-08-2022

Contact

Baekelandstraat 2, 8013 ND Zwolle

× Hoe kan ik je helpen?