Auto of busje huren in Zwolle

No-nonsense autoverhuur in Zwolle

De nieuwste auto’s

Altijd de nieuwste auto´s voorzien van airco, audio installatie en vijf deuren.

Geen verborgen kosten

Geen verborgen kosten: alle prijzen zijn inclusief allrisk verzekering en pechhulp

Grootste autoverhuurder van Nederland

Autohopper is met meer dan 130 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland

Alle huurauto’s en busjes in Zwolle

Zeer positief!

Voor de eerste keer een auto gehuurd bij Autohopper (Zwolle). Betrof een Toyota Proace. Een busje voor 9 personen voor een weekend weg met vrienden. En dat is zeer goed bevallen. Duidelijke communicatie, transparant over de kosten, prima prijs-kwaliteit verhouding en snelle restitutie van de borg (nog op de inleverdag). Verder vriendelijke en behulpzame medewerkers en een compleet uitgeruste huurauto. Alles wat je nodig kunt hebben, zoals bij pech onderweg, was aan boord. Kortom, zeer goed bevallen en geen op- of aanmerkingen.

Mark Hulleman, Zwolle

08-10-2022

Super geholpen en probleemloos naar Italië met Autohopper!

Snel en super advies- offerte inzake huren van autobus voor verhuizing van inboedel naar Italië. Snelle en complete service bij het ophalen, TomTom, all-season banden en afgetankte bus, ophalen kon een dag eerder om 15:00 uur tegen een geringe vergoeding…… mooie service! Terug in Nederland bus afgetankt en ingeleverd, al snel een eind afrekening in de mail, bedrag dat over blijft wordt netjes terug gestort. Met dank aan de vestiging Zwolle, volgende keer weer een bus van Autohopper!

Johan, Zwolle

29-03-2022

Perfect!!

We kregen een splinternieuwe auto mee met nog geen 500km op de teller. Auto zag er super mooi uit van binnen en buiten en was van alle technische snufjes voorzien. Werden goed geholpen door de medewerkers en alles was snel geregeld. Verder was de auto precies naar wens.

Yuri, Raalte

29-08-2022

Contact

Baekelandstraat 2, 8013 ND Zwolle

× Hoe kan ik je helpen?