Vereniging ROB

Autohopper Zwolle verzorgt vervangend vervoer voor de Verening ROB

Wat is de Vereniging ROB?

Alle vooraanstaande leasemaatschappijen, zoals Athlon, Leaseplan of andere Leasemaatschappijen, zijn aangesloten bij de Vereniging ROB. Dit is kortgezegd een vereniging die een communicatiesysteem heeft opgezet tussen de leasemaatschappij en een heleboel mogelijke mobiliteitspartners op het gebied van Reparatie, Onderhoud en Banden (R.O.B.) én het vervangend vervoer dat al dan niet nodig is hierdoor: het ROB-Net. Autohopper Zwolle is aangesloten bij het ROB-Net.

Wat kan Autohopper Zwolle doen voor ROB?

Autohopper Zwolle regelt vervangend vervoer als een autobestuurder niet (direct) de eigen leaseauto kan gebruiken vanwege Reparatie, Onderhoud of Band (R.O.B.) problemen. Hoe ziet dit proces eruit?

  • Bel ons via telefoonnummer 038-7600130 en laat ons weten wat het kenteken is van de auto die we tijdelijk moeten vervangen. Incl. werkbon nummer.
  • Wij regelen de auto en leveren ‘m op locatie af (in Zwolle en omstreken).
  • De factuur sturen we direct naar de leasemaatschappij, daar hoef je niets voor te doen.
  • Na afloop halen we de auto weer bij jullie op.

Je hebt dus zelf géén administratie, géén gezeur over de kosten en géén geneuzel met contracten omdat wij ons contract aanpassen op basis van de afspraken met de leasemaatschappij.

Contactformulier

De nieuwste auto's

Altijd de nieuwste auto´s voorzien van airco, audio installatie en vijf deuren.

Geen verborgen kosten

Geen verborgen kosten: alle prijzen zijn inclusief allrisk verzekering, pechhulp en 100 vrije km’s p/d

Grootste autoverhuurder

Autohopper is met meer dan 130 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland

Zeer positief!

Voor de eerste keer een auto gehuurd bij Autohopper (Zwolle). Betrof een Toyota Proace. Een busje voor 9 personen voor een weekend weg met vrienden. En dat is zeer goed bevallen. Duidelijke communicatie, transparant over de kosten, prima prijs-kwaliteit verhouding en snelle restitutie van de borg (nog op de inleverdag). Verder vriendelijke en behulpzame medewerkers en een compleet uitgeruste huurauto. Alles wat je nodig kunt hebben, zoals bij pech onderweg, was aan boord. Kortom, zeer goed bevallen en geen op- of aanmerkingen.

Mark Hulleman, Zwolle

08-10-2022

Super geholpen en probleemloos naar Italië met Autohopper!

Snel en super advies- offerte inzake huren van autobus voor verhuizing van inboedel naar Italië. Snelle en complete service bij het ophalen, TomTom, all-season banden en afgetankte bus, ophalen kon een dag eerder om 15:00 uur tegen een geringe vergoeding…… mooie service! Terug in Nederland bus afgetankt en ingeleverd, al snel een eind afrekening in de mail, bedrag dat over blijft wordt netjes terug gestort. Met dank aan de vestiging Zwolle, volgende keer weer een bus van Autohopper!

Johan, Zwolle

29-03-2022

Perfect!!

We kregen een splinternieuwe auto mee met nog geen 500km op de teller. Auto zag er super mooi uit van binnen en buiten en was van alle technische snufjes voorzien. Werden goed geholpen door de medewerkers en alles was snel geregeld. Verder was de auto precies naar wens.

Yuri, Raalte

29-08-2022

Contactformulier

+31 (0)38 760 01 30

Baekelandstraat 2, 8013 ND Zwolle

× Hoe kan ik je helpen?