Over Autohopper Zwolle

Autoservice Abbink, de autospecialist bij jou om de hoek

Maak kennis met Autohopper Zwolle

Autohopper Zwolle is de no-nonsense autoverhuurder van Zwolle en omgeving. No-nonsense, omdat je precies weet waar je aan toe bent als je bij ons wegrijdt. De auto’s en bussen zijn nieuw en voorzien van alles wat je nodig hebt om veilig op weg te gaan. En dat voor een eerlijke, duidelijke prijs en zonder addertjes onder het gras.

Autoservice Abbink

Autohopper Zwolle is onderdeel van Autoservice Abbink. Naast het huren en leasen van auto’s en busjes kan je hier terecht voor het onderhoud van alle merken auto’s, maar ook voor het plaatsen van een trekhaak in samenwerking met Trekhaakcentrum en het repareren van ruitschade in samenwerking met Autoglaz. Dit maakt Autohopper Zwolle een professionele, betrouwbare en allround partner op het gebied van mobiliteit.

Erik Abbink is het gezicht achter Autohopper autoverhuur Zwolle.  Met zijn brede ervaring en kennis van de automotive weet hij zijn klanten steeds weer te verrassen met de beste mobiliteitsoplossingen. Mag hij een keer met jou meedenken? Vul dan het formulier onderaan de pagina in.

 

De nieuwste auto's

Altijd de nieuwste auto´s voorzien van airco, audio installatie en vijf deuren.

Geen verborgen kosten

Geen verborgen kosten: alle prijzen zijn inclusief allrisk verzekering, pechhulp en 100 vrije km’s p/d

Grootste autoverhuurder

Autohopper is met meer dan 130 vestigingen de grootste autoverhuurder van Nederland

Geen fratsen dat scheelt

Zo makkelijk: selecteer een auto, klikken, gegevens doorgeven. Auto afhalen: korte instructie wat te doen. En rijden maar.

Patrick, Zwolle

27-06-2022

Super meedenkend

Afgelopen weekend hadden wij lastminute een bakwagen nodig. Met veel meedenken vanuit Autohopper Zwolle was dit toch nog te realiseren. Super vriendelijk geholpen en erg meedenkend! Daarnaast was de bus prima in orde en in keurige staat.

Frank Jan, Zwolle

21-06-2022

Een zeer prettige ervaring

Ontspannen sfeer, vriendelijke mensen, goede hulp, alles duidelijk uitgelegd, prima bus.

Anouk, Zwolle

04-04-2022

Contactformulier

+31 (0)38 760 01 30

Nikolaus Ottostraat 3, 8013 NG Zwolle

× Hoe kan ik je helpen?