Autohopper Zwolle, de no-nonsense autoverhuurder in Zwolle en omstreken, zet zich in voor een groenere toekomst en draagt graag bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. In een samenwerking met 038 Woningontruiming, sponsort Autohopper Zwolle twee gloednieuwe elektrische auto’s aan HC Zwolle. Deze inspanning markeert een belangrijke mijlpaal in hun inzet voor duurzaamheid en gemeenschapsbetrokkenheid.

Lokale gemeenschap

Met het beschikbaar stellen van deze elektrische auto’s toont Autohopper Zwolle haar sterke betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en het milieu. De voertuigen worden gebruikt door HC Zwolle om de mobiliteit van hun leden te vergroten en tegelijkertijd de CO2-uitstoot te verminderen.

Erik Abbink, bedrijfsleider van Autohopper Zwolle, benadrukt het belang van deze samenwerking: “Bij Autohopper Zwolle zijn we vastbesloten om een positieve impact te hebben op onze omgeving. Door deze elektrische auto’s beschikbaar te stellen aan HC Zwolle dragen we niet alleen bij aan de lokale sportgemeenschap, maar verminderen we ook de uitstoot van schadelijke gassen. We zijn er trots op dat we onze ecologische voetafdruk verkleinen en de toegankelijkheid van elektrisch rijden bevorderen.”

Duurzaamheid

HC Zwolle is verheugd met de steun van Autohopper Zwolle en 038 Woningontruiming. HC Zwolle verklaart: “Deze elektrische auto’s leveren een aanzienlijke bijdrage aan de duurzaamheidsinspanningen van onze club. Ze stellen onze leden in staat om op een milieuvriendelijke manier naar wedstrijden te reizen. We zijn erg dankbaar voor deze steun.”

De overhandiging van de elektrische auto’s aan HC Zwolle zal plaatsvinden op [Datum en locatie van de overhandiging]. Dit evenement zal een feestelijke gelegenheid zijn om de samenwerking tussen Autohopper Zwolle, 038 Woningontruiming en HC Zwolle te vieren en de toekomstige duurzame inspanningen te markeren.

Groenere toekomst

Autohopper Zwolle moedigt andere bedrijven in de regio aan om vergelijkbare stappen te zetten en gezamenlijk te werken aan een groenere en meer duurzame toekomst.

× Hoe kan ik je helpen?