Shortlease

Flexibiliteit is in, ook als het gaat om vervoer. Niet alleen om het milieu te ontlasten, maar ook om kosten te besparen, kiezen steeds meer mensen ervoor om geen auto te kopen maar uitsluitend te gebruiken - huren – indien nodig.

Wil je langer dan een maand een auto huren, maar toch flexibel blijven?

Dan kan shortleasen bij Autohopper Zwolle interessant zijn. Als je kiest voor shortlease krijg je altijd een luxe uitgevoerde auto tegen een zeer scherp tarief. Je zit dan niet vast aan een looptijd van minimaal 24 maanden én je hoeft geen hoge afkoopsom te betalen bij onverwachte veranderingen. Een shortlease auto kan al na twee maanden gewoon weer bij ons ingeleverd worden zonder boete of andere onvoorziene kosten. 

Waarom een auto shortleasen?

De keuze voor shortlease is de perfecte middenweg tussen daghuur en leasen. Je profiteert wel van de financiële voordelen van langer huren, maar je zit niet lang vast aan een contract. Bij shortlease via Autohopper Zwolle kies je bewust voor flexibiliteit tegen een scherpe prijs. Je least namelijk per maand waardoor je jouw mobiliteitsbehoefte op elk moment kan aanpassen. 

Dus heb je bijvoorbeeld voor een project van drie maanden een ruime stationwagen nodig? Dan lease je die voor uitsluitend die drie maanden. En kun je daarna weer prima uit de voeten met een compacte auto? Dan lever je die ruime stationwagen in voor een compacte auto. Gepaste mobiliteit op het juiste moment, dat is wat wij graag bieden. Daarnaast adviseren wij je ook graag over de fiscale voordelen van leasen, zoals de bijtelling. Zo hebben wij volledig elektrische auto’s in ons assortiment waarover je maar 4% bijtelling betaalt. Vertel ons gerust wat jouw wensen zijn, zodat we samen op zoek kunnen naar de perfecte oplossing.

Neem hiervoor vrijblijvend contact op met Erik Abbink via 038-7600130 of kom langs bij onze vestiging aan de Nikolaus Ottostraat 3 te Zwolle.

hoe zit de betaling bij een zakelijke shortlease ?

Wij vragen altijd 1 maand huur + borg voor de eerste maand daarna kun u er voor kiezen om een '' sepa '' machtiging te tekenen zo dat er elke maand keurig word geincaseerd met de maandelijkse facturatie. bij het inleveren van het voertuig krijgt u de te veel gefactureerde dagen retour gestord op de door u aangegeven rekening. bij inleveren volgt er een afrekening van het voertuig denk hier aan eventuele schades, extra kilometers etc.

LAAGSTE PRIJS GARANTIE!, Niet alleen onze voorwaarden zijn duidelijk maar ook kunnen wij leveren tegen de zelfde tarieven als alle anderen. Ben jij benieuwd over de gang van zaken wat wij voor jou kunnen doen ? laat het weten !

Aanvraag shortlease >>>