Bent u een garage houder in Zwolle e.o? En heeft u Lease auto's in onderhoud van Athlon, Leaseplan etc. of bent u een merk dealer? En heeft de klant recht op vervangend vervoer?

choicecarchoicebus2choicebus1

Geen probleem!

Via Autohopper Zwolle is het mogelijk om levering door heel Zwolle e.o. te krijgen zo dat jou klant goed wordt geholpen!
 

https://www.autohopper.nl/sites/default/files/afbeeldingen_linkedin3.jpg

Wat gebeurd er met de factuur?

De factuur gaat direct richting de lease maatschappij. waardoor u enkel bij ons de melding hoeft te doen en het kenteken van de huidige auto van de klant hoeft door te geven. U bent tenslotte al druk genoeg om het voertuig van de des betreffende klant klaar te krijgen. laat ons het vervangende vervoer oplossen!  De no-nonsens autoverhuurder.

  • Geen Administratie ( doordat dit direct naar de lease maatschappij gaat. )
  • Geen kleine lettertjes in de contracten wij passen ons aan mbt. contract van u klant met de lease maatschappij.
  • Geen gezeur over de kosten of prijs dit word direct met de leasemaatschappij opgelost.
  • Kostenloos levering door heel Zwolle e.o

Bij de Vereniging ROB zijn de technologische en digitale mogelijkheden onbeperkt. Het bevlogen team beschikt over de kennis én middelen om tot heel bijzondere oplossingen te komen. Zo creëren zij doorlopend nieuwe mogelijkheden waardoor de mobiliteitssector onderling haar administratieve processen nóg gemakkelijker en effectiever kan afstemmen. Ruim 60 leasemaatschappijen en 4.650 leveranciers maken gebruik van hun dienstverlening. Het ROB-Net systeem bevat 750.000 voertuigen en verwerkt jaarlijks circa 2,6 miljoen werkopdrachten en facturen.