covid

Corona maatregelen

We doen ons uiterste best om al onze klanten de komende tijd gewoon op de weg te houden.

Daarom hanteren wij, net als alle andere bedrijven die open mogen blijven, aangepaste maatregelen bij Autohopper Zwolle. Wij begrijpen dat je op ons rekent voor bepaalde afspraken, zoals verhuizingen. Daarom helpen wij je ook nu graag op weg.

 

Wij passen dit toe voor jouw veiligheid én voor die van onze medewerkers.

De maatregelen die Autohopper Zwolle treft:

✓ Alle medewerkers die klanten helpen aan de balie moeten in goede gezondheid zijn. Daarom houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVD.

✓  Lichamelijk contact wordt gemeden en we houden afstand. Dit betekent dat we geen handen schudden en de sleutel op de balie leggen in plaats van direct overhandigen.
 

✓ Alle auto's en bussen worden, zoals je van ons gewend bent, van binnen en buiten goed schoongemaakt voordat je ze komt ophalen. Het stuur wordt goed ontsmet wanneer wij het voertuig schoonmaken. Ook worden de versnellingspook en de handrem iedere keer goed ontsmet.
 

✓  Heb je gezondheidsklachten? Ga dan niet naar de verhuurshop, maar bel even om de reservering om te zetten naar iemand anders die geen gezondheidsklachten heeft. 

Op het moment is Autohopper Zwolle gewoon open, mocht dit veranderen en mocht een reservering toch niet door kunnen gaan dan informeren we je daar zo snel mogelijk over. Heb je een reserveringsaanvraag via de website gedaan maar nog geen bericht van de vestiging gehad, ga dan niet maar de vestiging maar neem even telefonisch contact op. Of stuur een mail naar Info@autohopperzwolle.nl

 

Voor de eventuele acties klik hier

 

OV-chipkaart actie!

OV-chipkaart actie:

Veilig van A naar B zonder het OV? Huur dan nu een auto voor 19,- per dag ! op vertoon van je OV-chipkaart! 

Net als je van ons gewend bent is de prijs inclusief:

  • Allrisk verzekering & pechhulp
  • Btw
  • 100 vrije kilometers per dag (daarna € 0,18 per km)

Deze actie is geldig t/m 6 april 2020 op alle personenauto's m.u.v.  onze bestelbusjes en aanhangers. op vertoon van je OV-schip kaart